Johnny

Johnny lanceerde in 2003 de Johnny Fernand Formule en bleek direct een succes methode te pakken te hebben. Al snel wisten (super)modellen, dj’s, bekende Nederlanders, CEO’s en tv producenten de sympathieke en energieke Johnny te vinden.

In 2005 voegde hij een eigen eiwit- en supplementenlijn aan de formule toe. Iets wat destijds voortkwam uit een eigen behoefte aan. Deze lijn ontwikkelt zich tot op de dag van vandaag.

De Formule bestaat uit 7 essentiële elementen, samen vormen deze een evenwicht en basis.

“Ik deel via deze weg alles wat ik heb geleerd – en nog steeds aan het leren ben – over fit en gezond leven, over afvallen en over trainen. Ik onderwerp mijzelf aan experimenten en test alle hypes voor je uit.”

Van jongs af aan had Johnny een enorme interesse in het menselijk lichaam en de werking ervan. Hij beoefende allerlei vormen van sport op hoog niveau. Op zijn 20ste werd zijn aandacht getrokken door het bodybuilding fenomeen. De nieuwe lichamelijke uitdaging sprak hem aan. Samen met trainer en mentor Rinus van der Zeijden gingen ze aan de slag, en met succes.

Johnny leek zijn roeping gevonden te hebben, al snel werd hij een voorbeeld voor velen om hem heen. Van jong tot oud, zowel mannen als vrouwen. Samen met Rinus begon Johnny met het geven van seminars en workshops. De bodybuilding wedstrijden werden een tool om nog meer te leren en zijn methodes te testen.

Zijn passie ligt nu in het helpen, trainen en motiveren van anderen.

“Mijn vak is mijn passie. Mijn missie is jouw sportieve doelstellingen mogelijk maken.”

Van een afvalprogramma met 500 mensen tot een-op-een personal training, Johnny got your back.

Johnny Fernand is ook geen vreemde wat media betreft, zo heeft hij bedrage geleverd aan het RTL4 programma “Look of Love”, trainde hij Filemon voor het BNN programma “Filemon staat strak” en draagt hij vaker bij aan items van nieuws- en entertainment shows.

Ga naar de Johnny Fernand formule

WHEY PROTEIN SHAKE VANILLE
Normale prijs
€44,95
Av>
Aanbiedingsprijs
€44,95


Recente artikelen

Slaap jezelf slank: slapend afvallen & slaaptips
Adem in, adem uit. Zucht jezelf zen... & Zucht jezelf fit!
Afvallen door lekker veel te eten, met deze formule kan dat