De Formule

“Een formule die écht werkt!”, aldus deelnemers. En daar zijn we trots op! De Johnny Fernand Formule komt voort uit ruim 15 jaar onderzoek. De Formule is een doelgerichte methode, om jou op een snelle en effectieve wijze (weer) in balans te brengen, zowel geestelijk als lichamelijk. Hierdoor wordt het eenvoudiger om je persoonlijke doelen te bereiken.

De JF Formule is een complete handleiding die voeding, eventuele supplementen, ontspanning, mindfulness en fysieke inspanning / training combineert en samenbrengt.
De Formule maakt onderscheid in een aantal actie-plan-methodes. Of je nu wil afvallen, spieren wil kweken of fit & gezond wil zijn, Johnny helpt je erbij.

De Formule bestaat uit 7 essentiële elementen, samen vormen deze een evenwicht en basis.

 Training

Onderdeel van de Formule is een op jouw doelen toegespitste trainingsschema. Vaak komt dit neer op 3 x trainen in de week. Wanneer je even geen tijd hebt om te sporten, adviseert de Formule bijvoorbeeld 30 minuten lekker te wandelen. Behalve de fysieke inspanning, wordt hiermee ook discipline van je gevraagd. De Formule geeft dan ook veel tips & tricks om het makkelijker te maken.

Rust en slaap

Rust en slaap zijn essentieel om een fit en gezond leven te leiden. Slaapt dient voor regeneratie en verwerking. En rust, zowel fysieke als mentale ontspanning geeft je lichaam de kans om te herstellen buiten het slaapritme om. Je gaat namelijk door andere / verschillende processen heen wanneer je wakker bent dan wanneer je slaapt.
Rust en slaap en je ook écht nodig om je doelen te kunnen bereiken. Of je nu wil afvallen, fitter wil worden of je spieren wil groeien: sleep is your friend!

Lees hier het artikel over het belang van slaap

Welzijn thuis

Ontspanning en mindfulness zijn belangrijke onderdelen van de Johnny Fernand Methode en bepalen ook de kwaliteit van je leven. Je thuissituatie is van grote invloed op je welzijn, je stress gehalte en daarmee de werking van je lijf en hersenen.

Balans op werk

Of het nu om je eigen onderneming gaat of jouw rol in een organisatie. Het is van grote invloed op je welzijn. Bijvoorbeeld je stressgehalte en daarmee de hoeveelheid cortisol die je lijf aanmaakt. Of plezier en voldoening en de hoeveelheid endorfine die geproduceerd wordt. Beide hormonen hebben een eigen rol in de regulatie van je lichaam.
Je zult je verbazen hoe vaak jouw trainingsschema, doelgerichtheid en discipline een metafoor vormen voor het bereiken van je zakelijke doelen. “Doorzetten!”

Eiwitten

De cellen in ons lichaam bestaan vooral uit eiwitten. Spieren, organen, het zenuwstelsel, de botten en het bloed… We zijn eigenlijk een grote, lopende eiwit* ? Vooral tijdens het sporten zijn eiwitten belangrijke bouwstenen om je doelstelling te kunnen bereiken. Of dit nu afvallen of spieren kweken is.

* Natuurlijk zijn we geen grote, lopende eiwit… We zijn een grote lopende Aminozuur!** 
** Natuurlijk zijn we geen grote, lopende Aminozuur, maar het is maar om aan te geven hoe belangrijk eiwitten voor je zijn. ?

Vitamines en mineralen

Onmisbaar om fit en gezond te kunnen zijn. Essentieel voor groei en ontwikkeling. Met uitzondering van vitamine D, kan het lichaam zelf geen vitamines maken. De Formule legt uit welke vitamines en mineralen bijdragen aan het functioneren van jouw lichaam en hoe je hier mee om kan gaan.

Vitamines en mineralen versterken “de fundering” van jouw huis, jouw lichaam. Vaak onderschatten mensen het belang van.

Water

Het lichaam bestaat voor tweederde uit water en een goede vochtbalans is essentieel voor een gezond lichaam. Een belangrijk onderdeel van de Formule is dan ook voldoende (water) drinken. Maar ook wàt je drinkt is belangrijk.

Uit het Nationaal wateronderzoek van FWS in 2016 bleek dat de Nederlander niet voldoende water drinkt en dat over het algemeen mensen niet weten hoeveel ze moeten drinken.

“Investeer in jezelf, je lichaam en je gezondheid. En leef je fitste leven.”

Op dit moment krijgt de Johnny Fernand Formule een grote facelift. Nieuwe foto’s, verbeterde teksten en toevoeging van alle updates.

Zeer binnenkort zijn deze e-books weer beschikbaar:

  • JF Formule: 12 weken afvalplan
  • JF Formule: Beach-ready
  • JF Formule: Gort droog de zomer door
  • JF Formule: Super Johnny – in 6 maanden klaar voor fitness podium
  • JF Formule: Meal prep handleiding

Heb jij een doelstelling die hier niet tussenstaat, maar waar je graag meer over zou willen weten/leren. Laat het ons weten, dien je idee in via onze contact pagina.

WHEY PROTEIN SHAKE VANILLE
Normale prijs
€44,95
Av>
Aanbiedingsprijs
€44,95


Recente artikelen

Slaap jezelf slank: slapend afvallen & slaaptips
Adem in, adem uit. Zucht jezelf zen... & Zucht jezelf fit!
Afvallen door lekker veel te eten, met deze formule kan dat